Přijímáme nové členy!


Potřebujete se rozhýbat, připomenout svému tělu, jak se správně hýbat, začít správně cvičit? Pojďte do toho u nás, přijďte do Tělocvičny.

Spousta lidí chce začít cvičit, ale klade na sebe příliš velké nároky. Místo dobrého pocitu ze cvičení a radosti ze života přichází zklamání a v horším případě i zranění. Naše cvičení je založené na tom, že cvičíme především s vlastní váhou. Pomáháme našim klientům cvičit tak, aby to vydrželi dlouhodobě, cítili se lépe a měli za sebe dobrý pocit.

Součástí našich hodin není jenom cvičení, ale také povídání o tom jak si dobře nastavit hlavu. Pokud má někdo zájem, máme pár rad jak se líp stravovat, aby člověk nehladověl a přitom byl zdravý.

Funguje to – vyzkoušeli jsme to sami na sobě!

Cvičíme dvakrát týdně, zhruba osmdesát minut. Tělocvičnu máme v Holešovicích kousek od Strossmayerova náměstí. 

Cvičíme ve skupinách po maximálně pěti lidech. Díky tomu spojujeme výhody individuálního přístupu a skupinové motivace. Skupiny jsou rozdělené na mužské a ženské.  

Program trvá tři měsíce – ale samozřejmě si můžete přidat! A cena? 6 000 korun měsíčně. Kdo si denně nedá menu ve fastfoodu, může si to dovolit.

Jak se dozvědět více? Zavolejte naší produkční Marušce na 724 707 386. Nebo nám pošlete mail: telocvicnapraha@gmail.com. Nebo nás kontaktujte přes Instagram či Facebook.


Napsat komentář